måndag 28 juli 2008

An Update

Om matchen i fredags finns det inte alls mycket att säga, Edsbyn var bra och spelade en trevlig fotboll medan vi var alldeles borta och därför vann dom rättvist med 4-1. Den är det bara för oss att glömma. Synd bara att Wally skadade knäet och blir borta imorgon i returmötet mot Edsbyn hemma på IP men förhoppningsvis är han tillbaka till fredagens derby mot Sandarne.

Då finns det desto mer att skriva om lördagens lagfest men om jag orkar skriva så mycket vet jag inte. Tar det därför lite kort med alla gobitar istället. Dagen började på IP med frukost kl halv tio och därefter väntade en lång och spänd väntan över vad som skulle ske, det hade vi nämligen inte fått veta. Det som skedde var att en traktor med tillhörande släp kom och hämtade oss för en jäsig färd till Västansjö en bit ovanför Storsjön i Trönö där det skulle tävlas i den ädla konsten metfiske. Vi delades in i fyra lag och jag hamnade med Emil, Hasse och Brajja. Vann vi? Nepp. Det gjorde Hebbla, Inglund, Jonathan och Nisse även om Wally, DJ, Christer och Blondie ville kora sig själva till segrare efter att ha fångat Emil. Dom hade visserligen rätt i att han vägde mer än alla andras fångst men han var definitivt felkrokad om ni frågar mig så några vinnare var de inte. Efter fisket blev det bad och korvgrillning vid Storsjöns mysiga badstrand innan vi återigen tog plats på släpet för återfärd till IP där partajandet fortsatte.

Festfixarna Wally och Kapten Tommy ska ha en eloge för en underbar dag, det gjorde ni bra gubbs. Alla närvarande festdeltagare ska också ha ett tack. Bullit säger härmed god kväll!

Inga kommentarer: