måndag 13 april 2009

DM-seger

TIKEN spelade DM-match mot Loos IF P50 i Ljusdal idag och aldrig förr har jag varit så säker på en vinst redan före matchstart som jag var idag. Loos lag består nämligen enbart av "gamla uvar" som redan avslutat sin fotbollskarriär för att nu på ålderns höst ta upp den igen. Som det står på deras hemsida:
"Loos IF P50 består av spelare som alla spelade seriefotboll “förr i världen”. Några för bara ett par år sedan, några för ett par decennier sedan. Alla tycker vi att det är så roligt att vi vill göra det igen, “på riktigt”, trots att kroppen inte alltid tycker lika."
Och det blev som väntat en seger för TIKEN och en stor sådan, 12-2 skrevs slutresultatet till. Och det skulle nog ha blivit lite större med större skärpa i avsluten från vår sida. Det finns ett antal spelare i Loos som absolut varit duktiga fotbollsspelare en gång i tiden men deras ork är inte speciellt imponerande längre. Och därför gick det som det gick. Nästa motståndare för TIKEN i DM blir nu Ilsbo. Men mer om det senare. Snart bär det av på träningsläger. Sweet!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

Sven C sa...

Vänta bara tills vi fått träna nå´t år till :-).

Ha det bra i Danmark.