fredag 6 juni 2008

Öp öp öp...

Dags för en rättelse i blåggen. Kapten Tommy gav mig en rejäl tillsägelse idag på grund av att jag i min bloggiver skrivit att totempålen vi reste upp i Storsjön var 6-7 meter lång. Faktum är att vid bärgningstillfället och när den låg på gräsmattan och inväntade sitt öde mätte den hela 11 meter och inget annat. Tyvärr så blev det lite svinn vid resningstillfället då den helt enkelt gick av. Och nu är väl den nåt åt det hållet ändå, 6-7 meter? Eller? Tommy, vad säger du?
TIKEN hade match mot Näsviken i Näsviken idag. Det vart inte så roligt. Förlust med 2-0 och det är lite surt nu. Tycker att vi var det bättre laget i framförallt första halvlek då vi borde gjort åtminstone ett mål. Fick ett mål bortdömt för offside och så laddade "lill-mange" frisparksbössan två gånger om men Näsvikenkeepern kunde med två fantomräddningar freda sig mål. I andra halvlek skapar varken vi eller Näsviken nå riktigt heta målchanser tycker jag, förutom Näsvikens 2-0 mål då. Hade vi fått hål på dom i första halvlek hade det kanske gått lite annorlunda. Men men, nya tag mot Strand nästa vecka.
Lillebror tog studenten igår. En gratulation vore ju därför på sin plats. Gratulerar Junior, välkommen till livets hårda skola :) Var till Staffanskolan och tittade på de skrikande/glada/smålulliga studenterna och varmt som satan var det. Men fint. Men man blir lite mörkrädd när man inser att det är 5 år sedan man sprang ut för trappan själv. Tiden går fort...

Söderhamns svettigaste student? Kanske. Söderhamns snyggaste studentplakat? Hell yeah!!!

2 kommentarer:

Dee sa...

Det brukar vara den som gör flest mål som vinner. Eller jag kanske fått det helt bak och fram?

Karlsson sa...

Mycket har du fått helt bak och fram, det ska gudarna veta. Men det där har du jävligt rätt i.