fredag 23 maj 2008

Poäng i Ilsbo. 2-2

Japp, det blev det. Ilsbo som alltid är svårspelade på deras hemmaplan men vi gjorde en skaplig insats fotbollsmässigt, vi kan bättre, men en grym kämpainsats stod vi för. Visade prov på vår moral när vi krigade oss tillbaka efter underläge med 2-1. Om matchen kan man väl säga att det var mer kamp än fotboll. Ilsbo spelar sin vana trogen alltid tufft och med en domare som var helt under isen kunde den lätt ha urartat men båda lagen visade prov på disciplin när domsluten uteblev. Mest nöjd med poängen måste vi vara när "Blondie" Nilsson med minuten kvar bestämde sig för att ta med en poäng tillbaka till Trönö och laddade bössan... PANG sa det och en chanslös målvakt fick hämta bollen i målet bakom sig. Nice Nilsson! Lill-Mange gjorde förresten vårt första mål efter en fin fin frispark. Nice Lill-Mange! Nästa match är mot Ramsjö nästa fredag. Förhoppningsvis får Karlsson spela 90 minuter även då.

Lagfest imorgon, säger som #12 (inches): "Sweeet!!!"