måndag 14 april 2008

Boyakasha

Helgen har gått, Karlsson är tillbaka, Skog är ute ur DM och morbrodern är firad. Allt har gått enligt planerna.

Trönö spelade som sagt ur Skog ur Sveriges äldsta turnering, i obruten svit, och det gjorde vi sannerligen rejält. Vi tog kommandot från matchminut ett och målen trillade in i en jämn och fin ström och slutade inte förrän vi kommit upp till 10. Skog gjorde mål dom med, men bara ett och vi kan alltså konstatera att slutresultatet blev 10-1 till de blåvit-randiga krigarna. Trots att vi inför denna säsong tappat väldigt många spelare, nio stycken för att vara exakt, så kommer vi definitivt inte bli ett stryklag i sommar är min känsla iaf. Och det tycker jag att segern i KM, finalplatserna i Ljusnan Cup och Team Sportia Cup och bra genomförda träningsmatcher kan vittna om. Trönö är fortfarande ett starkt division fyra lag men har en tyvärr en liten trupp som är känsligt för skador. Men får vi vara skadefria kan det bli bra.

Skönaste kommentaren i lördagens drabbning stod som vanligt Lars "Ivar" Wiklund för. Lars som varit krasslig inför matchen byttes in i första halvlek och efter ett tag frågade Coach om det gick bra. "Det ser du väl att det gör" var Lars svar, som syftade mer på lagets överlägsenhet än sin förkylning, och log sitt allra finurligaste leende.

Utöver fotbollen ingick i helgen även ett bastubad med farsgubben, morbroderns firande och firandet av Mats "Matsa" Nilsson som passade på att fylla 21 och en utgång. Fullspäckad men rolig helg med andra ord.

That´s all for now
/Andreas

2 kommentarer:

jansson sa...

Ja, se den där Wiklund...

Karlsson sa...

Kunde inte ha sagt det bättre själv!