tisdag 22 april 2008

Springtime in Gefle

Nu jävlar är den här, det vågar jag äntligen säga. Jansson har sagt det, Sara har sagt det och nu vågar tamefan Karlsson säga det också. Nu är våren här. Uj uj... härligt så det nästan gör ont. Har varit ett gäng dagar med underbart väder nu med ständigt solsken. Är så härligt att gå på stan, man möts av många fler leenden nu än för t.ex. två veckor sedan. Och naturen har vaknat på allvar också, se bara...







Blommor i all sin prakt i Boulognerskogen

Fast med våren kommer ju förstås även vårkänslorna, pollensnuvan och annat elände men det känns som att det är värt det. Det mesta känns trots allt mycket enklare och gladare. Gick i Boulognerskogen tidigare idag och där grillades det, det spelades fotboll, det solades och folk hade det allmänt bra. Fint att se!

Nu är snart premiären här också, seriepremiären i division 4. Bara 10 dagar kvar tills vi tar emot Stugsund (med ex-tikarna Hoffmann, Denka och han Blomberg) hemma på IP och jag är så satans laddad så det spritter i benen. Hoppas verkligen att man får chansen att spela den matchen. Tror som jag sagt tidigare att det kommer att gå helt ok för TIKen i sommar. Gjorde visserligen ingen bra match mot Enånger i lördags även om vi vann med 4-3 men det är väl i stort det enda positiva, segern alltså. Vi kan mycket, mycket bättre och det kommer vi att visa. Lita på Karlsson!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är ju för underbart... Härliga våren e äntligen här.
Och du Andreas.. Författar yrket kanske vore nått för dig ;)
Kram på re