måndag 29 september 2008

Det gick vägen

Vi grejade det, TIKEN spelar i division 4 även nästa säsong. Gårdagens match mot Stugsund som slutade 3-3 innebar att vi fixade nytt kontrakt på egen hand och det känns jäkligt gött. Har hela säsongen tyckt att Trönö är för bra för att åka ur, det kan ju visserligen bero på att jag är en part i målet men nu har vi också visat att så är fallet. Tänker inte orda så mycket om matchen, tycker att det oavgjorda resultatet ändå var ganska rättvist. Stugsund hade kanske bollen lite mer än oss men vi å andra sidan hade något fler heta målchanser. Nu ska det bli intressant och se vad som händer inför nästa säsong, vilka ansluter och vilka lämnar oss. Låt silly season börja :)

Nu blev det inte Bergvik, som jag trodde, som tog steget ner till femman trots att de förlorade mot Strand. Det är som Jansson skriver, dom lyckas tamefan alltid klara sig ur knipan. Det blir Sandarne som får börja om och det måste kännas förjävla surt för dom. Sandarne gick till pausvila med en betryggande 3-0 ledning och kontraktet i handen men i andra halvlek hände något som helt enkelt måste beskrivas som platt fall. För när domaren blåst av matchen hade även de spelat oavgjort, även dom spelade 3-3. Mot Ramsjö?! I sista omgången med kontraktet som insats! Det ska ju bara inte få ske, men det gjorde det och återkomsten i fyran för kustgänget blev bara ettårig.
På återseende Sandarne och på återseende bloggläsare.