söndag 9 november 2008

Farsdag

Jansson har idag, precis som alla fäder i Sverige, firats för idag är det ju alltså fars dag. Då jag inte anslutit mig till den skaran som kan kalla sig för fäder ännu så får jag istället fira min egen far. Och det har vi gjort. En middag som bestod av fläskkarré späckad med katrinplommon, potatis och en brunsås så god att man kan använda den som dryck följdes upp av en björnbärspaj dränkt i vaniljsås. Fy satan vad gott det var. Vill nu ta tillfället i akt att graturlera min förkylde far på fars dag och tacka min lyckliga stjärna för att jag fått en av de absolut bästa papporna som strövar omkring på denna planet. Och naturligtvis gratulerar jag också alla andra pappor.



"Twisted"-Christer Karlsson. Enligt pappa Wallgren den i särklass säkraste, snabbaste och tyngsta linjedomare man kan hitta i Hälsingland. Mannen som köpte en Valp (inte en hund utan världens tuffaste terrängfordon), fick skäll av en arg fru och köpte sen en till. Ägaren till skotern vars gaspedal mer kan liknas vid volymkontroll. Mannen som med fördel kan klä ut sig till humla och som skulle göra succé som den där bandybollen som åker omkring på isen på Sävstaås i samband med Bollnäs hemmamatcher. Mannen som bröderna Bullit med stolthet kallar för pappa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå där fröken Karlsson; det där med volymkontroll kan jag verifiera, men vart gaspedalen sitter på Lyn-X:en vill jag nog att du visar vid tillfälle!?!?!
I övrigt kan jag väl hålla med om att du har en rätt cool kille som farsa, synd att intresset för små söta husdjur som hund och katt med angenäm doft av bensin inte verkar vara riktigt ärftligt...;)

//OLJO

Karlsson sa...

Nu vet jag mycket väl att det inte finns någon gaspedal på Lynxen, men vid brist på bättre ord vid skrivartillfället fick det heta så och jag är övertygad om att mina läsare besitter den intelligens som krävs för att veta vad jag menar.