torsdag 27 november 2008

A sign from above?

Dagen efter Broberg tagit hem ytterligare två pinnar med sig hem till Söderhamn efter gårdagens match mot IFK Vänersborg (3-2 till Broberg för den som missat) hände nåt med himlen här i Gefle. Jag fotograferade naturligtvis...
Är det ett tecken? Är det ett tecken att guldet återigen är på väg tillbaka till Söderhamn igen? Fortsättning följer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om det är ett tecken återstår att se:). Hittade dock en liten miss i din annars schyssta musiktävling. Om man klickar på bilden på Entwistle samt Hellacopters-bilden ser man att bilden heter "Entwistle" respektive "Hellacopters". Då bilden heter nåt annat kommer du runt den problematiken:). För övrigt hjälpte det där mig att sätta bilden på Entwistle. Gör en bedömning om det bör godkännas.
Ha det bra
/Stolpe

Karlsson sa...

Den missen har även jag upptäckt och i framtiden ska ni inte få några som helst ledtrådar på det viset iaf. Men då det var en miss som enbart jag kan ta på mig skulden för så kvarstår poängen. Men visst kunde väl du, rockräv som du är, att det var mr Thunderfingers himself? :)

jansson sa...

Tycker nog att det där borde ge poängavdrag. Ungefär som att gå in i efterhand och kolla på repisbilder i en hockeymatch. Du vet, när domaren åker till sekretariatet och ringer.

Märks det att jag är tävlingsmänniska?